Cégünkről

Cégünkről 2019-09-11T09:09:11+00:00

VitaPlus Gyógyszergyártó Kft.

A VitaPlus Kft. 2004 óta gyártat, képvisel és forgalmaz étrendkiegészítőket, orvostechnikai eszközöket, speciális gyógyászati célra szánt tápszereket és kozmetikumokat.

A vállalat magyar tulajdonban van, a tulajdonosok és a management korábban jelentős iparági tapasztalatra tettek szert hazai és multinacionális vállalatoknál. Tevékenységünk fő területe a magyar piac, de közvetlenül vagy közvetetten jelen vagyunk termékeinkkel Ausztriában, Németországban, Szlovákiában, Hollandiában, Vietnámban, Svédországban, Törökországban és a Fülöp-szigeteken.

Magyarországon széles körben rendelkezünk disztribúcióval, a forgalmazott termékek profiljához illően teljes lefedettséget biztosítunk a gyógyszertárakban és az élelmiszer láncokban.

A gyógyszertári forgalmat külön értékesítő csapattal támogatjuk, akik napi rendszerességgel látogatják a patikákat. A csapat eszközellátottsága és felkészültsége lehetővé teszi, hogy más vállalatok termékeit is képviseljük, így az elmúlt években külföldi és hazai termékek patikai piaci bevezetését és forgalmazását támogattuk.

A termékfejlesztés és piaci bevezetés teljes vertikális spektrumát felöleli tevékenységünk. Piaci ismereteinket alkalmazva kidolgozott termékkoncepcióval és összetétellel keressük meg a legalkalmasabb gyártót termékeink előállítására, majd gondoskodunk a piaci bevezetésről és a kellő marketingtámogatásról. Képviselt termékeink esetében a legnagyobb szakmai gondossággal biztosítjuk a termékek piaci jelenlétét és értékesítését.

A cég fejlődésének fő motorja az innováció. Meggyőződésünk, hogy a folyamatos termékfejlesztéssel és innovációval tudjuk a fogyasztók bizalmát megszerezni. Akár képviselt, akár saját termékről van szó, mindig olyan termékek forgalmazását vállaljuk, amelyek megfelelnek a kor követelményeinek és a fogyasztói elvárásoknak. Így termékeink a lehető legkevesebb adalékanyagot tartalmazzák, nem alkalmazunk mesterséges színezékeket, aromákat. Termékeink túlnyomó többsége tartósítószer-mentes. Amennyiben ennek használata elengedhetetlen, csak olyan termékeket értékesítünk, amelyekben a felhasznált tartósítószerek semmilyen ismert mellékhatással nem rendelkeznek. Hasonlóan járunk el az édesítőszerek esetében is.

Saját fejlesztésű termékeink esetében arra törekszünk, hogy mindig tudományos megalapozottságú hatóanyagokat és mennyiségeket alkalmazzunk. Ehhez, amennyiben szükséges, magyar kutatóintézetek, egyetemek és klinikák segítségét vesszük igénybe. A termékekhez kapcsolódó állításokat kizárólag tudományosan alátámasztott szakirodalom és törvényi háttér alapján fogalmazzuk meg, a fogyasztókban soha nem ébresztünk hamis elvárásokat.

Az innováció mellett másik erősségünk a rugalmasság. Gyors döntéshozatal és a partnerek igényeihez történő igazodás jellemzi cégünket. A piaci folyamatokra rendkívüli gyorsasággal reagálunk, szervezetünket pedig készek vagyunk új megbízóink igényeihez is igazítani. Ennek megfelelően mindig készen állunk új feladatokra, új megbízásokra, hogy más vállalatok termékeit is sikerrel képviselni tudjuk.

Only our composing services are you finding your final essay helper and most suitable option for carrying out your essays together with other and variousvarious and various other tailor made newspapers. Assume our long-time undergo .

By pressing the audio button, users can hear both exemplar sentences spoken, and they can record essay4today.com and compare their own pronunciation as well.